top of page

Even voorstellen

 

Mijn naam is Thirza Scheffmann en ben 22 jaar oud. Ik heb de opleiding vakbekwaam medewerker dierverzorging met de specialisatie trimmen gevolgd bij Aeres college Barneveld en met succes behaald. Ook ben ik in het bezit van het vakbekwaamheid besluit Honden en Katten. 

Mijn hele leven ben ik al gek op dieren met als meest favoriete de hond. Mijn droom is dus ook altijd geweest om van mijn passie voor honden mijn werk te maken. En dat is gelukt want sinds 2 juli 2020 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon Thirza!

Sinds 30 April 2020 heb ik mijn eigen bruine Labrador genaamd Kyra. Zij is de inspiratie geweest bij het ontwerpen van het logo!

Bent u geïnteresseerd om een afspraak te maken bij Trimsalon Thirza? Neem dan gerust contact met mij op!

IMG_0437.jpg

De salon

Trimsalon Thirza is gevestigd in Almere Muziekwijk aan de Contrabasweg 73. De salon is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De salon bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en is te herkennen aan de vlag die aan de gevel hangt.

De trimsalon is ruim ingericht voor optimaal werkgemak. In mijn salon staan rust en aandacht voor uw hond centraal. Ik werk alleen op afspraak en plan ruim tijd in voor uw hond.

Een afspraak gaat als volgt: u brengt uw hond naar de salon. Als uw hond klaar is neem ik contact met u op. Op het afgesproken tijdstip kunt u uw hond weer komen ophalen.

De inrichting van de salon is voorzien van professionele verstelbare apparatuur. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige trimgereedschappen en verzorgingsproducten.

bottom of page